QUI SOM

Comunicació, marketing i estratègia a la teva mida

Virtual Think Comunicació

Som una agència de marketing estratègic especialitzats en comunicació corporativa i institucional, marketing digital, gestió de xarxes socials i publicitat.

A Virtual Think pensam que el teu negoci, entitat o empresa és única, per això l’estratègia de comunicació i marketing per aconseguir que destaqui entre els seus competidors també ha de ser-ho. Només així aconseguiràs diferenciar-te i sobresortir per damunt dels altres.

Per a nosaltres cada client és únic i per això ens esforçam al màxim per a personalitzar els nostres serveis i adaptar-lo sempre a les teves necessitats. Treballam per a que puguis complir els teus objectius i aconsegueixis arribar més i millor a la teva audiència, tan al món real com al món digital.

professionals de diferents àmbits de la comunicació i el marketing

Virtual Think està format per diversos professionals de diferents àmbits de la comunicació i el marketing. Entre nosaltres trobaràs periodistes, dissenyadors gràfics, experts en comunicació corporativa o community managers, però sobretot el que trobaràs és un equip. Per què per ser competitius hem de poder abraçar tots els àmbits del marketing i la comunicació, i això només s’aconsegueix fent feina de forma coordinada i remant tots en la mateixa direcció, la que cada client ens marca.

Estratègia global

En la nostra agència pensam que no podem deixar de banda cap detall. Per a què tu puguis triomfar i arribar tan lluny com vulguis no podem deixar res a l’atzar. Nosaltres planificam la teva estratègia de comunicació global, a tots els àmbits i a tots els nivells, per a què tu puguis dedicar-te per complet a la teva feina.

Com a agència especialitzada tenim una àmplia experiència en consultoria i gestió de la comunicació a nivell global, tant en mitjans tradicionals com digitals. En aquest sentit ens encarregam des d’elaborar un pla de comunicació a organitzar un acte. Des de redissenyar la teva imatge a estampar-la en el format que escullis. Des de crear la teva estratègia a mida a implantar-la i fer realitat els teus objectius.

Estam convençuts que no serveix de res tenir un gran producte o servei si no sabem comunicar-ho, donar-ho a conèixer o posicionar-ho.

Nosaltres podem fer que ho aconsegueixis