SERVEIS

A Virtual Think ens adaptam a les teves necessitats

Com a agència especialitzada en serveis de comunicació i màrketing, el nostre catàleg de serveis inclou totes les possibilitats per a que des d’un mateix lloc puguis gestionar una estratègia completa i a la teva mida.

Necessites tenir presència a premsa?

Compta amb el nostre gabinet de comunicació.

Necessites que te coneguin en el món online i triomfar a les xarxes socials?

Desenvolupam i implantam la teva estratègia de marketing i gestionam les xarxes socials més adequades per la teva marca.

Vols una nova imatge o potenciar la que ja tens?

Posam a la teva disposició un servei de disseny gràfic i web.

Vols donar a conèixer la teva marca i implantar-la?

Nosaltres ens encarregam del teu merchandising i organitzam tot tipus d’esdeveniments per a promocionar-te.     

És igual que necessitis un, alguns o tots els nostres serveis, estam aquí per tu.

GABINET DE COMUNICACIÓ

Virtual Think som una agència especialitzada en comunicació i premsa tant online com offline. Ens encarregam d’elaborar una estratègia de mitjans per a què la teva empresa, negoci o entitat pugui tenir veu als diferents mitjans de comunicació, tan genèrics com de sectors més especialitzats. Elaboram notes i comunicats, i organitzam rodes de premsa i presentacions. També ens encarregam de facilitar la teva relació amb els mitjans gestionant reportatges o entrevistes i t’oferim un servei de consultoria per optimitzar els teus resultats i que no t’hagis de preocupar de res.

Disseny gràfic i web

A VirtualThink comptam amb un equip de disseny que s’encarrega de donar forma a les teves idees i donar-lis vida en el suport més adequat. Necessites una pàgina web o redissenyar la que ja tens? Pots comptar amb nosaltres per actualitzar o dissenyar des de zero el teu lloc web a la mida de les teves necessitats i adaptant-lo a les exigències del teu sector. Vols renovar la teva imatge? Nosaltres ens encarregam de disenyar-la o redefinir-la per a què t’hi sentis representat.

Aquests són els nostres serveis de disseny:
  • Imatge corporativa i disseny editorial
  • Cartelleria i papereria comercial
  • Disseny i creació web
  • Senyalètica

Si no trobes aquí el que necessites, posa’t en contacte amb nosaltres i t’ajudarem a aconseguir-ho.

Màrqueting digital i social media

Des de Virtual Think dissenyam una completa estratègia de marketing digital a la mida de les teves necessitats per a millorar el posicionament i rendiment de la teve empresa, negocio o entitat en el món online. Nosaltres ens encarregam de l’estratègia de gestió de la teva marca per a xarxes socials (Facebook, Twitter, Instagram, You Tube, etc) per a que puguis aconseguir els teus objectius també a internet. Una bona gestió en xarxes socials es tradueix en més visibilitat, més clients i millor reputació, ens deixes ajudar-te a aconseguir-ho?

Els nostres serveis en marketing digital i social media són:

  • Pla de marketing digital i estratègia online
  • Gestió de continguts a xarxes socials (community management)
  • Publicitat a internet i xarxes socials

Contacta amb nosaltres i t’informarem amb més detall de cadascún dels serveis.

Organització d’esdeveniments

Si vols donar a conèixer el que fa a través d’un event original i diferent, des de Virtual Think també podem ajudar-te. Som conscients de la importància del marketing experiencial i, com tu, pensam que és millor viure una experiència que no que te la contin. Per això organitzam a Mallorca qualsevol tipus d’esdeveniment per a presentar la teva marca, els teus productes o serveis i que els teus clients ho puguin experimentar en primera persona. És igual si necessites organitzar un congrés, una convenció, participar en una fira, realitzar una entrega de premis, un event esportiu o un sopar de gala… Tu només digue’ns que necessites.

Marxandatge, impressió i retolació

 Vols plasmar la teva imatge de marca? La nostra agència s’encarrega de tot el procés, des del disseny de la teva imatge fins a la impressió final, i en qualsevol suport i format, des dels més tradicionals als més innovadors per a què la teva empresa, negoci o entitat tengui una imatge coherent i reconeixible.

Per a què el teu marxandatge es correspongui amb la teva marca duim a terme un estudi previ i te presentam aquelles opcions que creim que millor te representen, desprès et toca a tu escollir… Samarretes, bolígrafs, tasses, motxilles, gorres i tot el que se t’acudeixi.

A nivell d’impressió i retolació des de Virtual Think podem proporcionar-te cartelleria i retolació, impressió digital, vinils plotejats, exteriors, aparadors, façanes, lones, etc.

 

Estam convençuts que no serveix de res tenir un gran producte o servei si no sabem comunicar-ho, donar-ho a conèixer o posicionar-ho.

Nosaltres podem fer que ho aconsegueixis